',''); } ?>

Uw ScheidingsMediator in Berkel en Rodenrijs

André van der Veen
_____________________

Scheidingsmediation
Financieel scheidingsadvies
Scheidingsadviseur

scheiding mediator Berkel en Rodenrijs

Andre van der Veen

MfN Register Mediator
MfN Familie Mediator

Bel voor informatie of een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek:

0683 395 122

Kort voorstellen: André van der Veen uw mediator en specialist in echtscheidingen

Ondersteuning bij het maken van pragmatische, duurzame, en zorgvuldige scheidingsafspraken
Gekwalificeerd als mediator én registeraccountant.
Ik heb aandacht voor jullie emoties én een duurzame, zorgvuldige financiële afwikkeling van jullie relatie.

Ik bied 3 soorten diensten aan

  • Schedingsmediation
  • Financieel scheidingsadvies
  • Scheidingsadviseur

Wat kan ik voor u doen?

Schedingsmediation
Scheiden met hulp van een mediatior biedt jullie de kans om samen tot een oplossing te komen. Om samen in gesprek te gaan in plaats van via een advocaat. Dit is soms moeilijk. Mediaton is een flexibele, krachtige, persoonsgerichte aanpak om conflicten op te lossen. Waarbij jullie  zelf de uitkomst bepalen

Financieel scheidingsadvies
Essentieel bij het maken van goede beslissingen is begrijpen hoe jullie financiele situatie er uit ziet. Nu en in de toekomst. Door gedegen financieel scheidingsadvies kan ik je helpen zorgvuldige en duurzame afspraken te maken.

Scheidingsadviseur
Je moet beslissingen nemen over zaken die belangrijk voor je zijn. Op een moment van emotionele verwarring. Dat is op zijn minst ‘lastig’. Je kunt naar een advocaat gaan. Maar je hebt vaak meer nodig. Juristen zijn goed in het afhandelen van het juridisch proces, maar je hebt ook hulp nodig op emotioneel- en financieel vlak. Waar kun je gaan wonen ? Wat voor afspraken over de kinderen zijn er te maken ? Daar kan ik je bij helpen.

Primaire regio voor Mediation

De regio waarbinnen ik als mediator werk is met name Berkel en Rodenrijs. U kunt bij mij terecht voor familiemediation, echtscheidingen en (financieel) advies. Ik kan u in mijn kantoor te Bergschenhoek ontvangen of naar u toe komen bij u thuis.

 

Zeer ervaren echtscheidingsspecialist

N

Gedreven

Een gedreven, betrokken en ervaren familiemediator.

N

Ervaring

Ruime ervaring als echtscheidingadvocaat.

N

Juridisch

Op de hoogte van juridische aspecten bij een echtscheiding.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Werkwijze in het scheidingsproces

Van partners naar ex-partners

Ruime ervaring als financieel specialist. Als scheidingsmediator helpt ik jullie bij het maken van afspraken die specifiek op jullie situatie zijn afgestemd. Met aandacht voor de belangen van alle belanghebbenden. Zowel emotionele als financiële belangen. Echtscheiding is nooit gemakkelijk. Het veroorzaakt stress voor elk gezinslid en raakt zaken waar het gezin veel om geeft. Emoties worden versterkt door angst, gebrek aan controle, miscommunicatie en wantrouwen tussen echtgenoten. Een traditionele juridische proces maakt de negatieve aspecten vaak alleen maar erger.

Scheidingsmediation is een vertrouwelijk proces waarbij een neutrale derde partij besprekingen tussen echtgenoten vergemakkelijkt om een overeenkomst te bereiken op basis van hun individuele omstandigheden. Mediation biedt jullie een veilige, privéomgeving waar je allebei je individuele behoeften kunt uiten en samen oplossingen voor de toekomst kunt ontwerpen. Immers, zodra je scheiding definitief is, zijn jullie degenen die moeten leven met de uitkomst van je beslissingen. En – als kinderen deel uit maken van uw gezin – ruime aandacht voor hun situatie. Wat betekent de scheiding voor hen. En hoe kunnen voor hen duurzame afspraken worden gemaakt.

Want hoewel een scheiding voor kinderen ook een nare ervaring is, bepaalt de manier van scheiden vaak hoe naar kinderen dit later met zich meedragen. Het is de verantwoordelijkheid van toekomstige ex-partners om aan de belangen van de kinderen te denken. Nu en in de toekomst. Ik werk ook samen met kindercoaches die, indien nodig, ingezet kunnen worden.

Financiële kant van een scheiding
Scheiden vereist het nemen van complexe financiële beslissingen die de toekomst van beide partners en hun familie aanzienlijk zullen beïnvloeden. Als Financieel Echtscheidingsadviseur helpt ik jullie je financiële beeld te begrijpen, zodat jullie goed geïnformeerde beslissingen kunnen nemen. Want er zijn veel meer onderwerpen dan waar je aan denkt, waarover beslissingen moeten worden genomen. Zie deze checklist.

En dan is het prettig dat jullie beiden goed geïnformeerd bent zodat u afgewogen beslissingen kunt nemen. Mét inachtneming van mogelijk (fiscale) consequenties. Niet allen nu, maar ook later. Iedere verdeling is daarom maatwerk en vereist actuele inhoudelijke kennis. Iets wat niet iedere scheidingsmediator je kan bieden.

Hoewel André is gespecialiseerd is in complexe verdelingsvraagstukken, kunt u uiteraard ook bij hem terecht als uw situatie minder complex is. Maar met de zekerheid dat er goede en toekomst-vaste afspraken worden gemaakt.

Neem contact op om de eerste stap te zetten

Financieel scheidingsadvies
Hoewel advocaten zijn opgeleid om voor hun cliënten te pleiten, en mediators geschoold zijn in het bemiddelen in conflicten, zijn ze vaak minder bekwaam in het omgaan met complexe financiële zaken. André werkt op een coöperatieve manier samen met klanten en hun advocaten of mediators om die kloof te overbruggen, zodat klanten een financiële regeling kunnen treffen die het beste werkt voor hen en hun gezin.

Neem gerust geheel vrijblijvend contact op voor nadere informatie of een gratis kennismaking-gesprek!

Vraag aan André:

Andre van der Veen