',''); } ?>

Mediation offerte voor een echtscheiding?

Mediation offerte bij scheiden en scheiding geeft duidelijkheid en voorkomt verrassingen achteraf.

Mediation offerte, scheiden met hulp van een mediator, wat kost dat?

Mediation offerte aanvragen is verstandig. Vraag een prijsopgave voordat u in zee gaat met een mediator. Vaak is het intake-gesprek gratis, de ideale gelegenheid om de kosten op een rijtje te zetten. Want er zijn bij echtscheiding méér kosten denkbaar, zoals:
• honorarium van de mediator
• alimentatie-berekening
• deponeren convenant bij de Rechtbank

Scheiden met de hulp van een mediator is voordeliger dan het inschakelen van een of twee advocaten. Alle scheidingsmediators op deze website zijn MfN gecertificeerd en/of juridisch danwel financieel opgeleid. Zij beschikken voor goede mediation over de benodigde kennis en ervaring. Zo krijgt u altijd de juiste informatie en is uw scheiding straks goed, snel en voordelig geregeld!

Bij een echtscheiding spelen veel factoren een rol, zoals:
• Kinderen
• Alimentatie
• Wonen
• Verdelen bezittingen
• Huisdieren
• Co-ouderschap
En nog veel meer. Allemaal zaken waarop u een goed antwoord op wilt krijgen. Vraag een mediation offerte om verrassingen te voorkomen.

Onze scheidingsmediators bevinden zich door heel Nederland dus is er altijd een mediator bij u in de buurt. Kijk op de kaart van de pagina Mediator zoeken om de juiste mediator te vinden in de plaats van uw keuze.

Conclusie

U kunt met elke mediator op deze website rechtstreeks contact opnemen via zijn/haar persoonlijke pagina. Deze pagina vindt u door op het icoon op de kaart of het menu daarnaast te klikken. Stel gerust een vraag via het contactformulier hiernaast als u eerst wat algemene informatie wenst, wij helpen u graag!

Mediation offerte voor een gecertificeerde mediator bij scheiden en scheiding

Méér weten? Stuur een mail en u krijgt snel antwoord!

Mediation wordt bij echtscheiding steeds vaker ingezet

Een scheiding wordt door een mediator goed geregeld. Mediators zijn gecertificeerd en hun kennis wordt regelmatig bijgespijkerd. Omdat één mediator voor beiden, voordeliger is dan het inzetten van dure advocaten, is de scheiding financieel aantrekkelijker. Alles draait om het maken van afspraken die voor beide partijen aanvaardbaar zijn. Mediation zorgt voor rust en draagt oplossingen aan.

Allereerst een afspraak maken

Maak een afspraak voor een intakegesprek dat bijna altijd gratis is. We zetten samen de zaken op een rijtje. Als wij het eens zijn over de procedure, verstrekt u de opdracht. Dan worden onderwerpen zoals kinderen, bezittingen en co-ouderschap besproken. Er worden afspraken gemaakt, die worden vastgelegd.

Vervolgens

Uw scheiding wordt door de mediator vastgelegd in een convenant dat wordt gedeponeerd bij de Rechtbank. Daarmee is de echtscheiding officieel en kunt u allebei uw eigen weg gaan.

Tenslotte

Mediator bij scheiden en scheiding vindt u o.a. in Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Pijnacker, Nootdorp, Zoetermeer, Den Haag, Voorburg, Katwijk, Aphuizen.