',''); } ?>

Uw ScheidingsMediator in Hoogeveen

Andre Tolman

_____________________
Hoogeveen
Tiendeveen
Echten
Hollandscheveld

Andre Tolan - Uw ScheidingsMediator Tiendeveen, regio Hoogeveen

Andre Tolman

 

MfN registermediator
MfN familiemediator

+31 6 5051 2281

Even voorstellen: Uw scheidingsmediator in de regio Hoogeveen.

Mijn naam is André Tolman en ik ben uw ScheidingsMediator in de regio Hoogeveen. Als MFN Register familie mediator ben ik gespecialiseerd in echtscheiding en beëindiging van samenleving overeenkomsten. Op dit gebied kunt u bij mij terecht voor mediation, coaching en advies,

Wat kan ik voor u doen?

Als uw scheidingsmediator wil ik u graag van dienst zijn in het lastige proces van scheiden of een deel daarvan. Dat kan uiteenlopen van alleen een kort adviesgesprek om te klankborden naar het gehele proces vanaf de scheidingsmelding tot het convenant. Ook kan ik u helpen met het opstellen van overeenkomsten of coachen in lopende mediations of procedures elders.

Mijn ervaring als mediator bij o.a. echtscheidingen

Ik heb financieel, fiscaal, juridisch opleidingen gedaan en ook mijn levenservaring op gedaan samen met mijn partner Yvonne Gorree. Wij hebben sinds de jaren 80 een bewust-zijn-centrum. Je zou kunnen zeggen dat Ik met één been ik elk van beide werelden staat; die combinatie maakt mij als gesprekspartner Uniek

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

N

Veel succesvolle meditions

80% van mijn mediations slaagt

N

Scherpe heldere tarieven

Ik geef vooraf een kostenindicatie over wat u kunt verwachten

N

Alles op gebied van Scheiden

U kunt bij mij terecht voor advies en begeleiding van uw echtscheiding, het beëindigen van uw samenlevingscontract en alimentatie berekeningen.

Life Mediation van Andre Tolman - Uw ScheidingsMediator Hoogeveen, Tiendeveen

Kanaal Westzijde 2
7937 TL Tiendeveen

info@florinth.nl

Werkwijze

Iedere scheiding is weer anders omdat situaties en mensen verschillen. Ik zorg ervoor dat uw scheiding wordt ingevuld op de wijze die het beste bij Uw situatie past. Dit uiteraard met respect voor u en met balans tussen de gezamenlijke belangen. Ik streef ernaar dat elke klant achteraf terug kan kijken met de overtuiging dat u samen voor de best haalbare oplossingen hebt gekozen.

Kosten

U betaalt mij per uur als mediator voor de gesprekken tegen een vooraf overeengekomen tarief. Bij een advocaat, advocaat-mediator of notaris-mediator liggen de tarieven gemiddeld een factor 1,5-2 hoger! Ik schakel deze mensen op maat in waar noodzakelijk in het proces. Voor het ouderschapsplan, het convenant en indienen bij de rechtbank hanteer ik vaste prijzen. Ik maak graag vrijblijvend een kosteninschatting voor u zodat u weet waar u aan toe bent!

Samenwerking

Voor de complexe financiële zaken werk ik samen met experts op gebied van financial planning en fiscaliteiten. Voor het indienen van het echtscheiding verzoek bij de rechtbank werk ik samen met een aantal gerenommeerde advocaten in de regio. Als u hier zelf goede connecties in heeft, bent u uiteraard vrij om hier een keuze in te maken.

Primaire werkgebied

De regio waarbinnen ik mijn werkzaamheden als Uw ScheidingsMediator verricht valt met name in het gebied Hoogeveen: Tiendeveen, Echten Hollandseveld. Ik kan u ontvangen in mijn kantoor aan huis of in een spreekruimte bij u in de buurt.

Ambitie

Mijn ambitie als scheidingsmediator is om mensen  in het lastige proces van een scheiding bij te staan en zorgen voor een veilige en constructieve communicatie. Met goede begeleiding kan het proces efficiënt en doelmatig worden afgewikkeld, uiteraard met respect voor ieders emotie. Na een geslaagde mediation kunnen partners verder als ouders en de kinderen op een goede manier verder met hun ontwikkeling.

Stel gerust uw vraag!

""
1
Uw naam
Woonplaatsyour full name
TelefoonnummerUw telefoonnummer
Betreft:Maak uw keuze
Uw vraag, opmerkingen en/of bijzonderheden.
0 /
Contactvoorkeur:
Previous
Next

Aan tafel lossen we veel op!

Langer piekeren heeft geen zin!

Scheiden in Hoogeveen, Scheiden in Tiendeveenk, Scheiden in Hollandscheveld, Scheiden in Westerbork, Scheiden in Echten.

  • Mediator, scheidingsmediator, scheidingsadvocaat
  • Mediation, echtscheiden, echtscheiding, beëindiging samenlevingsovereenkomst.
  • scheiden met kinderen
  • opstellen convenant, ouderschapsplan.
  • kinderalimentatie, partneralimentatie

Andre Tolman - Uw Scheidingsmediator in Hoogeveen