',''); } ?>

Uw ScheidingsMediator in Bergen op Zoom

Paul van der Wal

_____________________
Bergen op Zoom
Tholen
Reimerswaal
Steenbergen
Woensdrecht

Uw ScheidingsMediator in Bergen op Zoom

Paul van der Wal

MfN Register Mediator
Acr. Familie Mediation

Even voorstellen, uw mediator

Mijn naam is Paul van der Wal en Ik ben uw ScheidingsMediator in de regio’s Bergen op zoom, Tholen, Steenbergen, Woensdrecht en Reimerswaal. Als MFN Register-mediator®  en geaccrediteerd familie-mediator ben ik gespecialiseerd in echtscheiding, beëindiging van samenlevingsovereenkomsten, opstellen ouderschapsplannen en kan voor u berekenen waar de kinderalimentatie op uit zou komen.

Wat kan ik voor u doen?

Als uw scheidingsmediator ga ik voor u duidelijkheid scheppen over de situatie met betrekking tot uw eigen huis en alle andere financiële consequentie die een scheiding met zich mee brengen ook als er spraken is van huwelijksvoorwaarden. Kortom wij willen u graag u ontzorgen en helpen bij dit emotionele proces om toch op een goede duurzame wijze uit elkaar te gaan. U bij mij terecht voor mediation, coaching en advies.

Ervaring in mediation

Mediation en Coaching doe ik al jaren succesvol voor diverse partijen. Ik heb mezelf daar verder in bekwaamd door de opleiding tot MfN Register Mediator te volgen en het assessment succesvol af te sluiten. Hierna was de volgende logische stap om ook de opleiding tot familiemediator bij te schrijven.

Primaire werkgebied voor scheidingen

De regio waarbinnen ik mijn werkzaamheden als ScheidingsMediator verricht valt met name in het gebied Bergen op zoom, Tholen, Steenbergen, Woensdrecht en Reimerswaal. Ik doe scheidingen en echtscheidingen middels mediation in de regio van Bergen op Zoom, Sint maartensdijk, Steenbergen en sint Philipsland. Ik kom bij u thuis of in een neutrale spreekruimte in de buurt.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

N

Veel succesvolle meditions

80% van mijn mediations slaagt

N

Scherpe heldere tarieven

Ik geef vooraf een kostenindicatie over wat u kunt verwachten.

N

Alles op gebied van Scheiden

U kunt bij mij terecht voor advies en begeleiding van uw echtscheiding, het beëindigen van uw samenlevingscontract en alimentatie berekeningen.

Wiersema Mediation - Uw ScheidingsMediator Lansingerland. Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Zoetermeer

Spreekruimte: Het Coachhuis
Bruinvisstraat 32
4611HJ Bergen op Zoom

T 085 225 0481

Werkwijze 

Iedere echtscheiding is anders omdat mensen en hun omstandigheden verschillen. Ik zorg er als mediator voor dat uw scheiding wordt ingevuld op de wijze die het beste bij uw situatie past. Dit uiteraard met respect en begrip voor u en uw gezamenlijke belangen. Ik streef er bij elke scheiding naar dat de klant achteraf terug kan kijken met de overtuiging dat zij samen voor de best haalbare oplossingen hebben gekozen.

De kosten van mediation

Als scheidingsmediator reken ik voor de mediation gesprekken een concurerend tarief. Om te komen tot een afgerond ouderschapsplan en convenant zijn gemiddeld tussen de 4 en 6 gesprekken van 1,5 uur nodig. Voor het opstellen van het ouderschapsplan, het convenant en het indienen van het verzoekschrift bij de rechtbank hanteer ik vaste prijzen. Kijk hiervoor op mijn website. Ik adviseer specialisten, zoals een advocaat of fiscalist, op maat in te schakelen waar nodig in het proces. Graag maak ik vrijblijvend vooraf een kosteninschatting voor u zodat u weet waar u aan toe bent!

Samenwerking met derden

Voor de complexe financiële zaken werk ik samen met experts op gebied van financial planning en fiscaliteiten. Voor het indienen van het echtscheiding verzoek bij de rechtbank werk ik samen met een aantal gerenommeerde advocaten in de regio. Als u hier zelf goede connecties in heeft, bent u uiteraard vrij om hier een keuze in te maken.

Ambitie als uw Scheidingsmediator

Mijn ambitie als scheidingsmediator is om mensen  in het lastige proces van een scheiding bij te staan en zorgen voor een veilige en constructieve communicatie. Met goede begeleiding kan het proces efficiënt en doelmatig worden afgewikkeld, uiteraard met respect voor ieders emotie. Na een geslaagde mediation kunnen partners verder als ouders en de kinderen op een goede manier verder met hun ontwikkeling.

Neem gerust geheel vrijblijvend contact op voor nadere informatie of een gratis kennismaking-gesprek!

Paul van der Wal, Uw ScheidingsMediator in Bergen op Zoom

Uw scheidingsmediator in Bergen op Zoom:

  • Mediator, scheidingsmediator, familiemediator.
  • Scheiden echtscheiding. beëindiging samenlevingsvormen
  • Mediator in Lansingerland, Mediator in Bergen op Zoom
  • Opstellen ouderschapsplan, Alimentatieberekening.
  • Mediation, Coaching en Advies

De mediation praktijk is geopend op:

ma 13.00 – 17.00 uur
di   09.00 – 17.00 uur
wo 09.00 – 13.00 uur
do  09.00 – 17.00 uur
vrij 09.00 – 15.00 uur
za en zo gesloten

Afspraken daarbuiten in overleg mogelijk.