',''); } ?>

Uw ScheidingsMediator in Utrecht

Max Rens
Uw ScheidingsMediator in Amsterdam

Max Rens

MfN Register Mediator
Acr. Familie Mediation

088 1110980

Even voorstellen, uw mediator

Mijn naam is Max Rens en ben jullie begeleider in het echtscheidingsproces in de regio Utrecht. Omdat een scheiding een samenspel is van het verdelen van zorg, financien en juridische aspecten doe ik deze begeleiding in de vorm van mediation. Dit moet ervoor zorgen, dat jullie allebei je veilig voelen om vragen te stellen en je kwetsbaar op te stellen. Een (echt)scheiding is immers een emotionele fase vol onzekerheden en vragen, zeker als jullie ook nog kinderen hebben. Hoe vertel ik het mijn partner, hoe reageert hij of zij, wanneer vertellen we het de kinderen en hoe zullen zij op de scheiding reageren?

Wat kan ik voor u doen?

Mijn aanpak is erop gericht om in onderling overleg in een ontspannen omgeving aan de keukentafel alles te bespreken. Een scheiding is al een emotionele achtbaan en bespreking van de scheiding in een afstandelijke kantooromgeving is dan extra belastend. Jullie moeten veel regelen. Over alimentatie, de verdeling van het huis en de hypotheek, de zorg voor de kinderen, maar ook over het pensioen dienen jullie afspraken te maken.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

N

Veel succesvolle meditions

95% van mijn mediations slaagt

N

Scherpe heldere tarieven

Ik geef desgewenst vooraf een kostenindicatie, zodat u weet waar u aan toe bent

N

Alles op gebied van Scheiden

U kunt bij mij terecht voor mediation, coaching en advies bij uw echtscheiding, het beëindigen van uw samenlevingscontract, het opstellen van een ouderschapsplan en alimentatie berekeningen.

Wiersema Mediation - Uw ScheidingsMediator Lansingerland. Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Zoetermeer

Blauwkapelseweg 153
3572 KE te Utrecht

088 1110980

www.remesoft.nl

info@remesoft.nl

Werkwijze 

Een scheidingsprocedure is vaak een situatie, waarin het lijkt alsof jullie tegenover elkaar staan, terwijl je het eigenlijk netjes wilt afhandelen. Scheiden is immers de verantwoordelijkheid nemen om samen een drempel over te gaan, waardoor je apart verder kunt.

Mijn passie is om mensen die uit elkaar gegroeid zijn, weer met elkaar in gesprek te krijgen. Bij het begeleiden van een scheiding geef ik daarbij aan, wat de wet bepaalt en welke mogelijkheden jullie hebben om binnen deze kaders de scheiding zo goed mogelijk te realiseren met respect voor elkaars gevoelens.

De grote angst van mensen, die gaan scheiden, is of ze er financieel wel goed uitkomen: krijg ik wel waar ik recht op heb? Ik gun mijn ex dat hij in het huis blijft wonen, maar wat gebeurt er dan met mij? Dit zijn heel normale vragen in een onzekere periode. Ik zie het als mijn taak om in mijn begeleiding daarop voldoende antwoord te geven. Dit geeft rust en geeft jullie daarmee de mogelijkheid om vanuit elkaars perspectief met elkaar naar een duurzame situatie te werken.

 

Indien nodig doe ik de gehele begeleiding in het Engels en maak ik ook alle stukken in het Engels op.

Mijn aanpak:

mijn aanpak is erop gericht om jullie zo snel mogelijk na de start van de begeleiding te geven op de belangrijkste vragen: hoe wordt jullie omgangsregeling met de kinderen, hoe gaat jullie inkomenssituatie er uit zien, wat kunnen jullie met elkaar afspreken over de toekomstige woonsituatie, hoe kunnen jullie de bezittingen verdelen en tenslotte wat kunnen jullie verwachten over het pensioen. Dit is best veel en daarom zullen jullie zien, dat het belangrijk is om dit in een mediation te regelen, waar jullie in alle veiligheid alles op tafel kunnen leggen. We vinden altijd een antwoord. En dat is nodig om afgewogen keuzes te kunnen maken en een evenwichtige scheiding mogelijk te maken.


uw-mediator scheiding

Neem gerust geheel vrijblijvend contact op voor nadere informatie of een gratis kennismaking-gesprek!

Max Rens, uw scheidingsmediator in Utrecht

 

 

 

Max Rens
Amsterdam

Uw scheidingsmediator in Utrecht:

  • Mediator, scheidingsmediator, familiemediator.
  • Scheiden echtscheiding. beëindiging samenlevingsvormen
  • Mediator in Utrecht
  • Opstellen ouderschapsplan, Alimentatieberekening.
  • Mediation, Coaching en Advies

De mediation praktijk is geopend op:

ma 13.00 – 17.00 uur
di   09.00 – 17.00 uur
wo 09.00 – 13.00 uur
do  09.00 – 17.00 uur
vrij 09.00 – 15.00 uur
za en zo gesloten

Afspraken daarbuiten in overleg mogelijk.