',''); } ?>

Uw ScheidingsMediator in Apeldoorn

Harmen Hofman

_____________________
Apeldoorn
Beekbergen
Teuge
Klarenbeek

 

Uw ScheidingsMediator Lansingerland: Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk

Harmen Hofman

MfN Register Mediator
MfN Familie Mediator

+31 20 345 678

Even voorstellen

Mijn naam is Harmen Hofman en ik ben uw ScheidingsMediator in de regio Apeldoorn. Als MFN Register familie mediator ben ik gespecialiseerd in echtscheiding en beëindiging van samenlevingsovereenkomsten. U kunt bij mij terecht voor mediation, coaching en advies,

Mediation en bemiddelingen doe ik al jaren succesvol in deze regio. Mensen worden vooral enthousiast door de rust en de neutraliteit. Een prettige omgeving maakt het makkelijker oma moeilijke beslissingen te nemen. Daarom is ons kantoor rustig gelegen aan het water, aan de mooie Statengracht.

Als uw scheidingsmediator wil ik u graag van dienst zijn in het lastige proces van scheiden of een deel daarvan. Dat kan uiteenlopen van alleen een kort adviesgesprek om te klankborden naar het gehele proces vanaf de scheidingsmelding tot het convenant. Ook kan ik u helpen met het opstellen van overeenkomsten of coachen in lopende mediations of procedures elders.

Voor de complexe financiële zaken werk ik samen met experts op gebied van financial planning en fiscaliteiten. Voor het indienen van een echtscheiding verzoek bij de rechtbank werk ik samen met een aantal gerenommeerde advocaten in de regio. Als u hier zelf goede connecties in heeft, bent u uiteraard vrij om hier een keuze in te maken.

Hier komt uw eigen tekst

N

Succesvolle meditions

80% van mijn mediations slaagt

N

Prettige omgeving

Kantoor rustig gelegen aan de gracht

N

Scherpe heldere tarieven

Voordeliger dan bijvoorbeeld een advocaat

N

Betrouwbaar

Voor echtscheidingen, het beeindigen van uw samenlevingscontract, akimentatie berekening, Coaching en Advies

Harmen Hofman voor echtscheiding mediation in Amsterdam

Uw eigen logo

Uw adres
Woonplaats
Telefoon

www.websiteadres.nl

Werkwijze

Hier geeft u uw werkwijze weer, zodat potentiële cliënten een goede indruk krijgen van de competenties van hun mediator. Iedere scheiding is weer anders omdat situaties en mensen verschillen. De mediator zorgt ervoor dat een scheiding wordt ingevuld op de wijze die het beste bij de situatie past van de opdrachtgever. Met respect voor alle partijen en met balans tussen de gezamenlijke belangen.

Primaire werkgebied

De regio waarbinnen de werkzaamheden als Uw ScheidingsMediator plaatsvinden worden eveneens op deze pagina weergegeven. Dat is een belangrijke toevoeging om de vindbaarheid op en door Google vergroot wordt. Immers, alles draait om het genereren van leads en vindbaar zijn voor mogelijke klanten.

Ambitie

Schrijf hier een stukje over uw ambities. Mensen zoeken een vertrouwenspersoon en het is handig om hier alvast een stukje over uw ambities en werkwijze te communiceren. Bijvoorbeeld: mijn ambitie als scheidingsmediator is om mensen  in het lastige proces van een scheiding bij te staan en zorgen voor een veilige en constructieve communicatie. Met goede begeleiding kan het proces efficiënt en doelmatig worden afgewikkeld, uiteraard met gevoel voor ieders emotie. Na een geslaagde mediation kunnen partners verder als ouders en de kinderen op een goede manier verder met hun ontwikkeling.

Aandachtsgebieden

Onder dit kopje kunnen aandachtsgebieden worden geplaatst. Bijvoorbeeld de plaatsen (en dorpen) waar uw praktijk actief is zoals:
Apeldoorn, Beekbergen, Teuge, Klarenbeek en ook de disciplines die uw kantoor biedt.

[ninja_form id=1]

<iframe src="https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d156464.65727217126!2d5.839727273048381!3d52.21140387033959!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x47c7b8284d1487cb%3A0x400de5a8d1e65b0!2sApeldoorn!5e0!3m2!1snl!2snl!4v1479882851796" width="1500" height="450" frameborder="0" style="border:0" allowfullscreen></iframe>>