',''); } ?>

Uw ScheidingsMediator in Goes

Chris van Overbeeke

_____________________
Goes e.o.
Middelburg
Vlissingen
Borssele
Capelle

Uw ScheidingsMediator regio Goes, Vlissingen en Middelburg

Chris van Overbeeke

MfN Register Mediator
MfN Familie Mediator

Even voorstellen, uw mediator

Mijn naam is Chris van Overbeeke en ik ben uw ScheidingsMediator in de regio Goes, Middelburg, Vlissingen, Borssele en Capelle. Als MFN Register familie mediator ben ik gespecialiseerd in echtscheiding en beëindiging van samenleving overeenkomsten. Op dit gebied kunt u bij mij terecht voor mediation, coaching en advies,

Wat kan ik voor u doen?

Als uw specialist op het gebied van scheidingen ben ik u graag van dienst in het lastige proces van scheiden of een deel daarvan. Dat kan uiteenlopen van alleen een kort adviesgesprek om te klankborden, opstellen van een ouderschapsplan en/of het gehele proces vanaf de scheidingsmelding tot en met het convenant. Ook kan ik u helpen met het opstellen van overeenkomsten of coachen in lopende mediations of procedures elders.

Ervaring

Mediation doe ik al enige jaren naast mijn succesvolle  incasso-praktijk. Ik heb mezelf bekwaamd door de opleiding tot MfN Register Mediator te volgen en het assessment succesvol af te sluiten. Daardoor kan ik u professioneel van dienst zijn, van intakegesprek tot deponering van de stukken bij de Rechtbank.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

N

Veel succesvolle meditions

80% van mijn mediations slaagt

N

Scherpe heldere tarieven

Ik geef vooraf een kostenindicatie over wat u kunt verwachten

N

Alles op gebied van Scheiden

U kunt bij mij terecht voor advies en begeleiding van uw echtscheiding, het beëindigen van uw samenlevingscontract en alimentatie berekeningen.

Werkwijze

Mensen en hun omstandigheden verschillen, daarom is iedere echtscheiding anders. Ik zorg er als mediator voor dat uw scheiding wordt ingevuld op de wijze die het beste bij uw situatie past. Dit uiteraard met respect voor u en uw gezamenlijke belangen. Ik streef er bij elke scheiding naar dat de klant achteraf terug kan kijken met de overtuiging dat zij samen voor de best haalbare oplossingen hebben gekozen.

Kosten

Als scheidingsmediator reken ik voor de mediation gesprekken een zeer scherp tarief. Om te komen tot een afgerond ouderschapsplan en Convenant zijn gemiddeld tussen de 4 en 6 gesprekken van 1,5 uur nodig. Voor het opstellen van het ouderschapsplan, het convenant en het indienen van het verzoekschrift bij de rechtbank hanteer ik vaste prijzen. Ik adviseer om specialisten, zoals een advocaat of fiscalist, op maat in te schakelen waar nodig in het proces. Graag maak ik vrijblijvend vooraf een kosteninschatting voor u zodat u weet waar u aan toe bent!

Samenwerking

Voor de complexe financiële zaken werk ik samen met experts op gebied van financial planning en fiscaliteiten. Voor het indienen van het echtscheidingverzoek bij de rechtbank werk ik samen met een aantal gerenommeerde advocaten in de regio. Als u hier zelf goede connecties in heeft, bent u uiteraard vrij om hier een keuze in te maken.

Primaire werkgebied

De regio waarbinnen ik mijn werkzaamheden als ScheidingsMediator verricht valt met name in het gebied Goes, Middelburg, Vlissingen. Ik doe scheidingen en echtscheidingen middels mediation in Goes, Vlissingen en Middelburg. Ik kan u ontvangen in mijn kantoor aan huis, bij u thuis of in een neutrale spreekruimte in de buurt.

Ambitie

Mijn ambitie als scheidingsmediator is om mensen  in het lastige proces van een scheiding bij te staan en zorgen voor een veilige en constructieve communicatie. Met goede begeleiding kan het proces efficiënt en doelmatig worden afgewikkeld, uiteraard met respect voor ieders emotie. Na een geslaagde mediation kunnen partners verder als ouders en de kinderen op een goede manier verder met hun ontwikkeling.

Contactformulier:

""
1
Uw naam
Woonplaatsyour full name
TelefoonnummerUw telefoonnummer
Betreft:Maak uw keuze
Uw vraag, opmerkingen en/of bijzonderheden.
0 /
Contactvoorkeur:
Previous
Next

Aan tafel lossen we veel op!

Langer piekeren heeft geen zin!

Echtscheiding, Mediation, Scheiden, Mediator in Goes, Middelburg, Vlissingen en Kapelle.

  • Scheiden in Goes, Scheiden in Kapelle, Scheiden in Vlissingen, Scheiden in Middelburg,
  • Mediator, scheidingsmediator, scheidingsadvocaat, Mediation,
  • echtscheiden, echtscheiding, beëindiging samenlevingsovereenkomst. scheiden met kinderen,
  • opstellen convenant, ouderschapsplan, kinderalimentatie, partneralimentatie

Chris van Overbeeke, Uw ScheidingsMediator in Regio Goes, Middelburg en Vlissingen

Hans Wiersema, Lansingerland: Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk. Zoetermeer Rotterdam

Hans Wiersema
Lansingerland