',''); } ?>

Uw ScheidingsMediator in Den Haag

Monique Sobral

_____________________
Den Haag
Scheveningen
Kijkduin
Wassenaar
Voorschoten

Even voorstellen, uw mediator

Mijn naam is Monique Sobral, Uw ScheidingsMediator in Den Haag. Ik ben MFN Register familie mediator en tevens Scheidingsadvocaat. Door mijn jarenlange ervaring en tal van opleidingen heb ik mezelf gespecialiseerd in echtscheiding en beëindiging van samenlevingsovereenkomsten.

Wat kan ik voor u doen?

Als uw scheidingsmediator wil ik u graag van dienst zijn in het lastige proces van scheiden of een deel daarvan. Dat kan uiteenlopen van alleen een kort adviesgesprek om te klankborden, het indienen van het convenant of het gehele proces vanaf de scheidingsmelding. Ook kan ik u helpen met overeenkomsten over diverse lastige kwesties zoals de zorg voor kinderen, alimentatie, vermogenskwesties en de verdeling van het opgebouwde pensioen.

Ervaring in mediation

Ik ben al ruim 15 jaar actief als echtscheidingsadvocaat en sinds begin 2016 ook actief als MfN register familie mediator.

Primaire werkgebied voor scheidingen

Mijn primaire verzorgingsgebied als uw ScheidingsMediator is Den Haag, Scheveningen, Kijkduin, Voorburg, Wassenaar en Voorschoten. Ik kan u ontvangen in mijn kantoor te Den Haag of op een locatie van uw keuze.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

N

Alles op gebied van Scheiden

U kunt bij mij terecht voor echtscheidingen, het beeindigen van uw samenlevingscontract, alimentatie berekening, Coaching en Advies.

N

Scherpe heldere tarieven

Ik geef desgewenst vooraf een kostenindicatie, zodat u weet waar u aan toe bent

N

Veel succesvolle meditions

80% van mijn mediations slaagt.

Werkwijze 

Iedere scheiding is weer anders want situaties en mensen verschillen. Ik zorg ervoor dat uw scheiding wordt ingevuld op de wijze die het beste bij jullie en jullie situatie past. Dit uiteraard met respect voor u en met balans tussen de gezamenlijke belangen. Ik streef ernaar dat elke klant achteraf terugkijken kan kijken met de overtuiging dat u samen voor de best haalbare oplossingen hebt gekozen.

Praktijk

Echtscheidingen doe ik al jaren succesvol in mijn advocaten praktijk te Den Haag. Steeds vaker kreeg ik te maken met stellen die een gezamenlijke advocaat willen voor het afwikkelen van hun echtscheiding. Zo groeide bij mij het idee om ook mediation te gaan aanbieden en daar meer over te willen weten. In 2015 heb ik de opleiding tot MfN register mediator gevolgd en alle examens succesvol afgerond. Vervolgens was het een logische stap om ook de opleiding tot familiemediator bij te schrijven. Ik doe mediations, coaching en advies op het gebied van (echt)scheidingen, nalatenschappen.

Ambitie als uw Scheidingsmediator

Mijn ambitie is om mensen deskundig bij te staan in een zeer moeilijke fase in hun leven. Door mijn ruime kennis en ervaring wil ik het scheidingstraject zo kort mogelijk houden zodat ieder weer snel verder kan met een nieuw leven.ng.

Neem gerust geheel vrijblijvend contact op voor nadere informatie of een gratis kennismaking-gesprek!

Monique Sobral, scheidingsmediator in Den Haag

Uw scheidingsmediator in Den Haag:

  • Mediator, scheidingsmediator, familiemediator.
  • Scheiden echtscheiding. beëindiging samenlevingsvormen
  • Mediator in Den Haag
  • Opstellen ouderschapsplan, Alimentatieberekening.
  • Mediation, Coaching en Advies

De mediation praktijk is geopend op:

ma 13.00 – 17.00 uur
di   09.00 – 17.00 uur
wo 09.00 – 13.00 uur
do  09.00 – 17.00 uur
vrij 09.00 – 15.00 uur
za en zo gesloten

Afspraken daarbuiten in overleg mogelijk.