',''); } ?>

Uw Mediator in Rotterdam

Inge Meijers

Inge Meijers, echtscheiding mediator in Rotterdam e.o.

___________________________

Echtscheiding specialist

Beëindiging samenlevingsvormen.

Familie mediation

 

Uw mediator in Rotterdam - Inge Meijers

Inge Meijers

MfN Register Mediator
Acr. Familie Mediation

06 2159 8167

Even voorstellen, uw mediator

Ik ben Inge Meijers en uw Mediator in de regio Rotterdam en Lansingerland. Als Familie-mediator heb ik me gespecialiseerd in familie-/echtscheiding mediation. U kunt bij mij terecht voor een echtscheiding, dan wel beëindiging van een relatie/samenleving en alles wat daarbij komt kijken. Voorheen ruim 12 jaar als advocaat in de familiepraktijk werkzaam geweest, waarbij ik mij echtscheidingsspecialist mocht noemen. Ik heb al meer dan 100 stellen mogen begeleiden in hun echtscheidingstraject. Ik begeleid u bij het volledige traject, denk aan de kinderen en het ouderschapsplan, alimentatie, afwikkeling van de gemeenschap van goederen of de huwelijkse voorwaarden en pensioen. Ik geeft uw afspraken weer in een overeenkomst en zorg voor de afwikkeling bij de rechtbank. Kortom, alles onder 1 dak!

Wat kan ik voor u doen?

Ik begeleid het mediation proces en behartig uw beider belangen. We werken in sessies van ongeveer anderhalf uur. In die tijd praten we stap-voor-stap alle juridische en financiële aspecten door, zonder de emotionele aspecten uit het oog te verliezen. Als het om de kinderen gaat, neem ik een actieve houding in. Het is belangrijk om in deze verwarrende en emotionele rollercoaster duidelijkheid en structuur aan te brengen. Ik help u daar graag bij. Ik adviseer en informeer, u beiden maakt echter de afspraken. Deze geef ik dan vervolgens weer in een convenant. Ook de indiening van het verzoekschrift bij de rechtbank wordt door mij verzorgd.

Ervaring in mediation

Voorheen ruim 12 jaar werkzaam geweest als gespecificeerd (vFAS) echtscheidingsadvocaat en mediator, nu werkzaam als MFN familiemediator. Ik heb geruime ervaring in echtscheidingsmediations, waaronder ook de afwikkeling van ingewikkelde huwelijkse voorwaarden en advies over eigen ondernemingen.

Primaire regio voor Mediation: Rotterdam e.o.

De regio waarbinnen ik als mediator werk is met name Rotterdam en Lansingerland. U kunt bij mij terecht voor familiemediation en advies. Ik kan u in mijn kantoor te Rotterdam ontvangen of naar u toe komen bij u thuis.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

N

Gedreven

Een gedreven, georganiseerd en ervaren familiemediator.

N

Ervaring

Ruime ervaring als echtscheidingadvocaat.

N

Juridisch

Op de hoogte van juridische aspecten bij een echtscheiding.

Wiersema Mediation - Uw ScheidingsMediator Lansingerland. Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Zoetermeer

Elektroweg 11
3051 NB Rotterdam

06-21598167

Werkwijze 

Allereerst vindt er een gratis kennismakingsgesprek plaats. Een “klik” is heel belangrijk. Als het goed voelt, dan wordt de mediation gestart. We werken in circa 2 tot 4 sessies van ongeveer anderhalf uur. In die tijd praten we stap-voor-stap alle juridische en financiële aspecten door, zonder de emotionele aspecten uit het oog te verliezen. Rationele beslissingen kan je pas nemen als je er emotioneel aan toe bent. Het is het doel overeenstemming te bereiken op al die punten die van belang zijn om een goed convenant en ouderschapsplan op te stellen.
Iedere scheiding vraagt om andere aandachtspunten die recht doen aan jullie specifieke situatie. Daarom stel ik een convenant op dat helemaal op jullie situatie aansluit, zodat jullie jezelf en het gezin erin herkennen.
Daarna zorg ik voor de indiening van het convenant bij de Rechtbank. Na ongeveer 6 weken volgt het moment dat je de beschikking van de Rechtbank in je brievenbus vindt. Ik zorg tenslotte voor inschrijving in het register van de Burgerlijke Stand. Jullie hoeven zelf niet naar de Rechtbank.

De kosten van mediation

Ik hanteer een gratis kennismakingsgesprek. Mijn tarief voor mediation is € 125,- excl. btw (€151,25 incl. btw) per uur. U kunt ook kiezen voor een van mijn pakketten, zie www.i-mediate.nl. U weet dan vooraf precies waar u aan toe bent.

Samenwerking met derden

Indien nodig kan ik een deskundige derde voor u inschakelen. Denk aan de waardering van een onderneming of advies over fiscaliteiten. Ik heb daarvoor mijn vaste deskundigen, maar uiteraard kunt u ook kiezen voor iemand uit uw eigen netwerk. Waar gewenst kan ik ook samenwerken met iemand uit het netwerk van Uw-scheidingsmediator.nl

Mijn ambitie als mediator

Waarom ik echtscheidingsmediator ben? Ik vind het fijn om mensen in zo’n emotioneel en ingewikkeld proces als een scheiding te begeleiden. Ik ervaar keer op keer dat ik met mijn kennis en ervaring echt iets kan betekenen.

Goed scheiden, hoe gek dat ook klinkt, voelt als een overwinning.

Neem gerust geheel vrijblijvend contact op voor nadere informatie of een gratis kennismaking-gesprek!

Uw vraag aan Inge:

Inge Meijer, uw mediator in Rotterdam, Lansingerland

Rotterdam,
Lansingerland

Uw scheidingsmediator in Rotterdam:

  • Mediator
  • scheidingsmediator
  • familie-mediator.
  • Mediation
  • echtscheiding mediation
  • Familie mediation

De mediation praktijk is geopend op:

ma – vrij 09.00 – 17.00 uur

Afspraken daarbuiten in overleg mogelijk.

info@uw-mediator.nl

info@uw-scheidingsmediator.nl