',''); } ?>

Uw ScheidingsMediator in Rotterdam

Inge Meijers
_____________________

Echtscheiding
beëindiging samenwonen
Familie mediation

Inge_Meijers - Uw Scheidingsmediator in Rotterdam

Inge Meijers

MfN Register Mediator
MfN Familie Mediator

Bel voor informatie of een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek:

+31 10 503 6869

Kort voorstellen: Inge Meijers uw mediator en specialist in echtscheidingen

Ik ben Inge Meijers en uw Mediator voor (echt)scheidingen in de regio Rotterdam, Lansingerland en Zoetermeer. Als Familiemediator heb ik me gespecialiseerd in familie- en scheidingsmediation. U kunt bij mij terecht voor uw echtscheiding of beëindiging van eender welke andere samenleving vorm met alles wat daarbij komt kijken.
Voorheen ben ik ruim 12 jaar als echtscheiding advocaat in de familiepraktijk werkzaam geweest, waarbij ik mij echtscheidingsspecialist mocht noemen. Ik heb inmiddels al meer dan 100 stellen naar volle tevredenheid begeleidt in hun echtscheidingstraject.

Wat kan ik voor u doen?

Ik begeleid het mediation proces en behartig uw beider belangen. We werken in sessies van ongeveer anderhalf uur. In die tijd praten we stap-voor-stap alle juridische en financiële aspecten door, zonder de emotionele aspecten uit het oog te verliezen. Als het om de kinderen gaat, neem ik een actieve houding in. Het is belangrijk om in deze verwarrende en emotionele rollercoaster duidelijkheid en structuur aan te brengen. Ik help u daar graag bij. Ik adviseer en informeer, u beiden maakt echter de afspraken. Deze geef ik dan vervolgens weer in een convenant. Ook de indiening van het verzoekschrift bij de rechtbank wordt door mij verzorgd.
Ik kan u begeleiden bij het volledige traject, denk aan de kinderen en het ouderschapsplan, alimentatie, afwikkeling van de gemeenschap van goederen of de huwelijke voorwaarden en pensioen. Ik geeft uw afspraken weer in een overeenkomst en zorg, voor de afwikkeling bij de rechtbank.
Kortom: Bij uw scheiding van A tot Z geheel ontzorgd en alles onder 1 dak!

Zeer ervaren mediator

Voorheen ben ik ruim 12 jaar werkzaam geweest als gespecificeerd (vFAS) echtscheidingsadvocaat en mediator, nu werkzaam als MFN familiemediator. Ik heb zeer ruime ervaring in echtscheiding mediations, waaronder ook de afwikkeling van ingewikkelde huwelijkse voorwaarden en advies over eigen ondernemingen.

Primaire regio voor Mediation

De regio waarbinnen ik als mediator werk is met name Rotterdam, Lansingerland en Zoetermeer. U kunt bij mij terecht voor familiemediation, echtscheidingen en advies. Ik kan u in mijn kantoor te Rotterdam ontvangen of naar u toe komen bij u thuis.

Zeer ervaren echtscheidingsspecialist

N

Gedreven

Een gedreven, betrokken en ervaren familiemediator.

N

Ervaring

Ruime ervaring als echtscheidingadvocaat.

N

Juridisch

Op de hoogte van juridische aspecten bij een echtscheiding.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Wiersema Mediation - Uw ScheidingsMediator Lansingerland. Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Zoetermeer

Elektroweg 11, 2e verdieping
3051 NB Rotterdam

+31 10 503 6869

Werkwijze in het scheidingsproces

Allereerst vindt er een gratis orienterend kennismakingsgesprek plaats. Een “klik” is heel belangrijk. Als het goed voelt, dan wordt de mediation gestart. We werken in circa 2 tot 4 sessies van ongeveer anderhalf uur. In die tijd praten we stap-voor-stap alle juridische en financiële aspecten door, zonder de emotionele aspecten uit het oog te verliezen. Rationele beslissingen kan je pas nemen als je er emotioneel aan toe bent. Het is het doel overeenstemming te bereiken op al die punten die van belang zijn om een goed convenant en ouderschapsplan op te stellen.
Iedere scheiding vraagt om andere aandachtspunten die recht doen aan jullie specifieke situatie. Daarom stel ik een convenant op dat helemaal op jullie situatie aansluit, zodat jullie jezelf en het gezin erin herkennen.
Daarna zorg ik voor de indiening van het convenant bij de Rechtbank. Na ongeveer 6 weken volgt het moment dat je de beschikking van de Rechtbank in je brievenbus vindt. Ik zorg tenslotte voor inschrijving in het register van de Burgerlijke Stand. Jullie hoeven zelf niet naar de Rechtbank.

De kosten van mediation

Ik hanteer een gratis kennismakingsgesprek. Mijn tarief voor mediation is € 125,- excl. btw per uur. U kunt ook kiezen voor een van mijn pakketten, zie www.i-mediate.nl. U weet dan vooraf precies waar u aan toe bent.

Samenwerking met derden

Indien nodig kan ik een deskundige derde voor u inschakelen. Denk aan de waardering van een onderneming of advies over fiscaliteiten. Ik heb daarvoor mijn vaste deskundigen, maar uiteraard kunt u ook kiezen voor iemand uit uw eigen netwerk.

Mijn ambitie als mediator

Waarom ik echtscheidingsmediator ben? Ik vind het fijn om mensen in zo’n emotioneel en ingewikkeld proces als een scheiding te begeleiden. Ik ervaar keer op keer dat ik met mijn kennis en ervaring echt iets kan betekenen.

Goed scheiden, hoe gek dat ook klinkt, voelt als een overwinning.


uw-mediator scheiding

Neem gerust geheel vrijblijvend contact op voor nadere informatie of een gratis kennismaking-gesprek!

Vraag aan Inge:

Inge Meijers, uw mediator in Rotterdam, Lansingerland

 

Rotterdam,
Lansingerland