',''); } ?>

Over ons

De organisatie achter Uw ScheidingsMediator

Over de website

De website van Uw Scheidingsmediator is een platform voor gekwalificeerde familie mediators die zijn gespecialiseerd in (echt)scheiding en het ontbinden van samenlevingscontracten. Alle aangesloten mediators beschikken over ruim voldoende kennis en ervaring om het proces van een scheiding goed te kunnen begeleiden en naar ieders tevredenheid af te kunnen ronden..

Waarom juist Uw Scheidingsmediator?

De database op de website is zodanig ingericht dat u eenvoudig een scheidingsmediator kunt zoeken in uw buurt. Alle mediators presenteren zichzelf op hun persoonlijke pagina en vertellen iets over zichzelf. U kunt thuis uw keuze maken op basis van criteria die u belangrijk vindt.

Over ons

Uw ScheidingsMediator is een initiatief van een MfN registermediator en een online marketing specialist. Wij kwamen er achter dat er een enorme wildgroei aan mediators bestaat op het internet, maar nergens een overzichtelijk platform bestaat. Dankzij ons platform van Uw Scheidingsmediator kunnen gecertificeerde mediators succesvol aan de slag en zorgen wij voor de vindbaarheid en presentatie van hun praktijk.

Verder bewaken wij de aangeboden kwaliteit van mediators en controleren de beweringen op onze site. Heeft u desondanks klachten of opmerkingen, dan kunt u die altijd bij ons (het secretariaat) kwijt. Ondanks het feit dat elke mediator zelfstandig opereert maken wij ons hard voor uw klanttevredenheid zullen er alles aan doen om aan uw wensen tegemoet te komen.