Scheiden met hulp
van een mediator

Uw scheidingsmediator streeft naar
aanvaardbare oplossingen voor beiden

Een goede scheidingsmediator is goud waard!

U staat op het punt om een nieuwe fase in uw leven in te gaan. Een goede start is daarvoor onontbeerlijk en een goed opgeleide en ervaren scheidingsmediator kan daarin het verschil maken. Wij hebben per woonplaats een selectie gemaakt van de beste mediators op het gebied van echtscheiding en ontbinden van samenlevingsvormen. Deze hebben we overzichtelijk samengebracht op één platform: Uw ScheidingsMediator!

Gecertificeerde mediators

Alle scheidingsmediators op deze website zijn MfN gecertificeerd en/of juridisch danwel financieel opgeleid. Zij beschikken dus over de benodigde kennis en ervaring of kunnen terugvallen op ons netwerk van specialisten. Zo krijgt u altijd de juiste informatie en is uw scheiding straks goed, snel en voordelig geregeld! Onze scheidingsmediators bevinden zich door heel Nederland dus is er altijd een mediator bij u in de buurt. Kijk op de kaart van de pagina Mediator zoeken om de juiste mediator te vinden in de plaats van uw keuze.

Contact opnemen

U kunt met elke mediator op deze website rechtstreeks contact opnemen via zijn/haar persoonlijke pagina. Deze pagina vindt door op het icoon op de kaart of het menu daarnaast te klikken. Stel gerust een een vraag via ons contactformulier als u eerst wat algemene informatie zoekt, wij helpen u graag!

%

Percentage Huwelijken die stranden

Aantal echtscheidingen per jaar in NL

%

percentage vechtscheidingen in NL

Aantal gedupeerde kinderen door vechtscheidingen

Uw Scheidingsmediator geeft rust en overzicht

Als we de cijfers mogen geloven gebeurt er nogal wat op het gebied van relatiebeëindiging. Laat uzelf en uw kinderen niet de dupe worden van een vechtscheiding die – en dat is bewezen – 6 tot 10x meer kost dan een goede mediation. De kosten van een scheidingsmediator brengt u samen op en iets in goede harmonie oplossen gaat veel sneller en kost dus minder ingezette uren.

Begeleiding

Uw Mediator begeleidt u bij de echtscheiding in een zeer complex en heftig proces. Alle mediators zijn allemaal goed opgeleid en houden deze kennis ook actueel door regelmatige intervisie bijeenkomsten. Ook online worden zij regelmatig voorzien van de laatste nieuwe ontwikkelingen op gebied van wetswijzigingen e.d. Kies daarom bij scheiden voor mediation door een gecertificeerde scheidingsmediator.

Kosten

Om er zeker van te zijn dat er later geen misverstanden kunnen ontstaan over de kosten van uw scheiding hanteert Uw scheidingsmediator heldere en scherpe tarieven. Het is ook mogelijk om vooraf een all-in prijs af te spreken. Voordat de medition van start gaat wordt dit met u doorgesproken en ter goedkeuring voorgelegd.

Hoelang duurt het

Doordat er korte lijnen zijn bepaalt u zelf de snelheid van het proces en hoe u zaken met elkaar wilt afspreken. Uw scheidingsmediator bewaakt het proces en voorkomt onjuistheden. Als jullie eenmaal de knoop hebben doorgehakt om te gaan scheiden is het verstandig zo snel mogelijk een goede en vertrouwde mediator in de arm te nemen. Dit voorkomt ruis op de lijn, onnodige ruzies en emotionele uitspattingen met alle gevolgen van dien.

” Een echtscheiding middels mediation is aantoonbaar 6-10x goedkoper dan een vecht-scheiding met 2 advocaten! 

Een greep uit ons bestand aan gecertificeerde scheidings-mediators

Zij zorgen voor rust en een oplossing die voor beide partijen aanvaardbaar is.