',''); } ?>

Zoek niet verder! Op deze website vindt u uw mediator in de regio en ook veel relevante informatie over echtscheiding en beëindiging van samenlevingsovereenkomsten: uw-scheidingsmediator.nl
De aangesloten mediators zijn gecertificeerde specialisten* die u bijstaan in het proces van scheiden, het maken van een Ouderschapsplan, het opzetten van co-ouderschap, de alimentatie berekening, het opstellen van een convenant en het indienen bij de Rechtbank.

Relevante informatie

Op de website www.uw-scheidingsmediator.nl staat veel nuttige informatie over onderwerpen die te maken hebben met echtscheiding. Denk aan co-ouderschap en alimentatie Er zijn zaken die goed geregeld moeten worden. Als beide (ex)partners het nagenoeg eens zijn of willen worden, dan is de keuze voor mediation verstandig. Een scheidingstraject middels mediation is namelijk veel goedkoper dan wanneer beiden een advocaat zouden inschakelen.

Gecertificeerde en ervaren mediators

Een scheiding is een emotionele gebeurtenis, zeker wanneer er kinderen bij zijn betrokken. onze scheiding mediatorsEen ervaren mediator zorgt dan voor rust en overzicht. Wanneer u een mediator wilt inschakelen gaat u naar de persoonlijke pagina van een mediator bij u in de buurt. Op die pagina staat een contactformulier en een telefoonnummer van de mediator. Het oriënterend intakegesprek is altijd gratis en vrijblijvend, dus bel of mail gerust!

*Al onze mediators zijn aangesloten bij de MfN (Mediation Federatie Nederland)

 

Max Rens

Utrecht, Amsterdam

Nico Wiggers

Arnhem

Hans Wiersema

Lansingerland

Monique Sobral

Den Haag

Richard van Leeuwen

Delft, Den Haag, Rijswijk

Eduard Faas

Schiedam

Caroline Durieux

Den Haag

Paul vd Wal

Bergen op Zoom

Claire Boerema

Den Haag

Maurice Wijmans

Rotterdam

Hubertie van Kruining

Pijnacker-Nootdorp